Qoola Qvinnor blue logo 2

Framgångsrik konferens i Kroatien där affärskvinnor samlas för utbyte av kunskap och kontakter!

affarsnatverk Framgangsresan 12 2017 800

Här kommer ett axplock av underbara bilder från vår fantastiska konferens i höstas, den femte i ordningen! Och sedan starten 2013 har närmare 500 kvinnor deltagit på Framgångsresan!

Tänk dig en hel vecka i Kroatien tillsammans med ett stort gäng grymma entreprenörskvinnor som boostar dig med både kunskap och värdefulla kontakter. Du får ta del av 16 föreläsningar, affärsmässa och trevliga utflykter och mysiga kvällar med kulinariska måltider i den mysiga byn Biograd na Muro!

Vill du hänga med nästa år (samma tid och samma plats) så är du välkommen att boka nu!

Här finner du mer information!

Läs mer

Svenska och spanska affärskvinnor firade kvinnligt affärsnätverk i Palma de Mallorca!

Tack gör ditt deltagande på Hotel Tres

Vi fick en strålande kväll med så många entusiastiska business-kvinnor i Palma när vi tillsammans firade 1-års jubileum för QQ Business Mallorca torsdagen den 26/11 2017.

Med drygt 60 deltagare från mer än 50 företag på plats för mingel och nätverkande så blev det ett sprudlande mingel där många nya affärskontakter knöts. Vid den vackra glastrappan på Hotel Tres serverades cava och smarriga små pintxos och sorlet från alla glada och förväntansfulla deltagare hördes säkert ända ut i Palmas mysiga gränder.

Ett stort tack till kvällens föreläsare Sofie Gunolf och Catharina Grundströmför att ni delade med av er entreprenörsresa och även lärdomar och tips. Tack även till kvällens utställare Anette Endom Bassman från JuliaLimone och Elisabeth Amnäs från Ateljé Eliza. Tack även till kvällens fotograf Eva Juhlin-Dannfelt, så snart bilderna kommer så delar vi dem i vår Facebookgrupp. 

Nu ser vi fram emot 2018! 

Bästa hälsningar,
Siv och Camilla Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: