qoola qvinnor rosa logo

Qoola Qvinnor i ett unikt samarbete med Fonden CancerFriskvård

 

Qoola Qvinnors motto är “Sharing is caring” och i kampanjen “En Ny Start i Livet” så delar vi med oss för att möjliggöra 12 kostnadsfria platser för cancerberörda och närstående på CancerFriskvårdsveckan i Spanien den 8-15 oktober 2016

Vad innebär CancerFriskvård  
Efter en jobbig cancerbehandling behöver många stöd och hjälp att komma vidare med livet, det är också tufft att vara närstående. Att få komma iväg en vecka tillsammans och fokusera på det som är friskt i kroppen och stärka immunförsvaret genom kost, föreläsningar, träning, yoga/qigong, mindfulnes och få tid till att bara vara. Läs mer här.

Fonden Cancerfriskvård är en icke vinstdrivande ideell förening med 90-konto som arbetar med insamling och arrangerar friskvårdsveckan på ett rehabcenter i Spanien med ett komplett fysiskt och psykiskt stödprogram som innebär en ny start i livet för många.   


Så kan du hjälpa

Kampanjen En Ny Start i Livet startar måndag den 20 juni med en uppmaning till alla Qoola Qvinnor att stödja CancerFriskvårdveckan i oktober. Vårt mål är att möjliggöra 12 platser inför höstens friskvårdsvecka i Spanien. Varje plats är värd 15 000 kr. Alla bidrag är välkomna - stora som små.

För endast 100 kr (eller valfri summa) kan du hjälpa till. Och göra skillnad! Alla välkomnas att bidra, privatpersoner såväl som företagare. Du får synas med namn och företag på Fondens hemsida. Som tack för ditt bidrag ingår medlemskap i Fonden CancerFriskvård året ut och du får följa vad som händer på plats under friskvårdsveckan.


Qoola Qvinnor och CSR - Idag är det många företag som arbetar med CSR (Corporate Social Responsibility), ökat socialt ansvar, och som småföretagare är det svårt att gå in med större summor. Genom att slå sig ihop och göra en satsning tillsammans med Qoola Qvinnors nätverk kan du som enskild göra stor skillnad. Det ger Goodwill till dig som bidrar och det stärker Qoola Qvinnors värde.

Kampanjen En Ny Start i Livet pågår under perioden 20 juni-20 juli men givetvis är det fritt fram att stödja Fonden CancerFriskvård även efter detta. Under Almedalsveckan kommer en uppdatering hur mycket som kommit in och vi ger även en auktion till förmån för CancerFriskvårdsveckan på Qoola Qvinnors event den 6 juli på Best Western Strand hotell i Visby.

Vi kan alla hjälpas åt att göra detta möjligt!

Bidra genom att gå in på Fondens hemsida och klicka på Bli medlem här. Fyll i formuläret och uppge: QQ i rutan “Text som du vill bifoga till din donation”, då ser vi att ditt bidrag tillhör kampanjen. BG 90 04847. Vill du hellre Swisha; uppge ditt namn och QQ, däremot går det ej att bli medlem den vägen då vi måsta ha dina adressuppgifter för det.  Swish 123 900 4847


logga fonden cancerfriskvard
www.fondencancerfriskvard.se      

qq LOGGA400

www.qoolaqvinnor.se

 


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare
Qoola Qvinnor 
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige