Qoola Qvinnor blue logo 2

Qoola Qvinnor - utveckling pågår!

qq opatja hotel


Vi har en spännande tid framför oss. Endast en dryg månad kvar av 2017 och för Qoola Qvinnor Business innebär det stora förändringar. Jag har funderat en del på det här. Jag kan säga att det är en tanke som vuxit sig starkare och starkare med tiden - det har inte hänt över en natt. 
Snarare har det varit en process där jag upplever att konceptet Qoola Qvinnor utvecklats till ett kvalitativt och högt värderat affärsnätverk för dess medlemmar - men som dessvärre inte riktigt längre stämmer överens med den ursprungliga paketeringen. För att tydliggöra detta kommer nu Qoola Qvinnors nuvarande businessnätverk att transformeras, eller rättare sagt "knoppa av sig", för att ge plats åt ett nytt affärsnätverk. 

KVALITET FÖRE KVANTITET
Detta nya affärsnätverk kommer självklart att fortsätta i samma goda anda av "Sharing is caring" och fortsatt erbjuda regelbundna nätverksträffar i flera städer. Vi ska ännu mer än tidigare fokusera på kunskapshöjande aktiviteter för att gynna medlemsföretagens affärsutveckling samt erbjuda inspirerande och kontaktskapande mötesplatser. 

NYTT AFFÄRSNÄTVERK MED START JANUARI 2018
Vårt nya affärsnätverk kommer att erbjuda 4 träffar per termin (totalt 8/år) på ett par väl utvalda orter, samt en exklusiv online-grupp - ej offentlig. Alla medlemsföretag kommer att presenteras i en matrikel i både digital form såväl som tryckt upplaga. Samt kommer du fortsatt att kunna göra reklam i våra digitala grupper - både på Facebook och LinkedIn.

QOOLA QVINNOR FOR EVER
Qoola Qvinnor kommer att finnas kvar - i synnerhet genom att fortsatt erbjuda sina digitala mötesplatser - för coola kvinnor finns det ju gott om! Det är dessutom ett varumärke som är väl inarbetat. Sedan starten 2009 så känner de flesta till namnet. Men från och med januari 2018 så är det webben som gäller. Precis så som det en gång började! 


Vad är då namnet på detta nya affärsnätverk? Och vilka fler förändringar innebär detta?
Ja, detaljerna kommer att delges på våra nätverksträffar under november och december: Stockholm den 23/11 och den 11/12, samt i Göteborg den 7/12. (obs. text uppdaterad den 21/11)
 

 Siv T023

Bästa hälsningar,
Siv


Siv Thuresdotter
grundare av Qoola Qvinnor Business (som snart byter namn)
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: