Qoola Qvinnor blue logo 2

Nu lanseras privatmedlemskapet Qoola Qvinnor Connect


18402716 1697424206937923 1738493431275732109 n

Qoola Qvinnor Connect 2017

PRIVATMEDLEMSKAP - FÖR DIG SOM INTE DRIVER FÖRETAG ELLER HAR SIDOVERKSAMHET MED FÖRSÄLJNING AV TJÄNSTER ELLER PRODUKTER.

För dig som vill utöka ditt nätverk och få inspiration av drivkraftiga företagare och entreprenörer. Kanske funderar du på att starta eget, men inte ännu tagit steget fullt ut. Eller så är du redo att möta utmaningar i karriären. Kanske du vill utökta din vänskapskrets, luncha, eller resa tillsammans.

Jag driver sedan 2019 Qoola Qvinnor Business - nätverket för dig som driver företag eller arbetar med försäljning av något slag. Många kvinnor har den senaste tiden hört av sig och vill delta på våra träffar och events, men kvalificerar sig inte som businessmedlemmar...

Därför startar jag nu Qoola Qvinnor Connect. Ett nätverk för dig som gillar att lära nytt och inspireras av dina medsystrar, möta och lära känna nya givande kontakter och vänner. Qoola Qvinnor Connect erbjuder precis som QQ Business en mängd slutna online-grupper för digitalt nätverkande, samt lunchträffar och event av olika slag i Göteborg, Stockholm, Södertälje, Malmö och Helsingborg.

OBS. Driver du företag eller har sidoverksamhet med försäljning av tjänster/produkter (exempelvis inom MLM-bransch) så kan du INTE registrera medlemskap i Qoola Qvinnor Connect, då rekommenderas medlemskap i QQ Business Affärsnätverk. 

Aktiviteter/erbjudanden som du kan ta del av som medlem i Qoola Qvinnor Connect:

  • Delta på Qoola Qvinnor Connects event (arrangeras tillsammmans med QQ Business företagsmedlemmar) till medlemspris, ex nätverksträffar, AW och luncher mm.
  • Delta på Framgångsresan 2017 (v.36) till medlemspris
  • 20 % rabatt på boende Clarion Hotels samt Quality Hotels. 15 % rabatt på Comfort Hotels samt Clarion Collection 

Medlemsavgift QQ Connect är 500 kr ex moms. Medlemskapet gäller per kalenderår. Dvs ditt medlemskap gäller fram till den 31/12 2017. 

Här kan du registrera ditt medlemskap i Qoola Qvinnor Connect!

Här kan du registrera ditt medlemskap i Qoola Qvinnor Business!Varmt välkomna!

Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare
Qoola Qvinnor 
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige