Qoola Qvinnor blue logo 2

Svenska och spanska affärskvinnor firade kvinnligt affärsnätverk i Palma de Mallorca!

Tack gör ditt deltagande på Hotel Tres

Vi fick en strålande kväll med så många entusiastiska business-kvinnor i Palma när vi tillsammans firade 1-års jubileum för QQ Business Mallorca torsdagen den 26/11 2017.

Med drygt 60 deltagare från mer än 50 företag på plats för mingel och nätverkande så blev det ett sprudlande mingel där många nya affärskontakter knöts. Vid den vackra glastrappan på Hotel Tres serverades cava och smarriga små pintxos och sorlet från alla glada och förväntansfulla deltagare hördes säkert ända ut i Palmas mysiga gränder.

Ett stort tack till kvällens föreläsare Sofie Gunolf och Catharina Grundströmför att ni delade med av er entreprenörsresa och även lärdomar och tips. Tack även till kvällens utställare Anette Endom Bassman från JuliaLimone och Elisabeth Amnäs från Ateljé Eliza. Tack även till kvällens fotograf Eva Juhlin-Dannfelt, så snart bilderna kommer så delar vi dem i vår Facebookgrupp. 

Nu ser vi fram emot 2018! 

Bästa hälsningar,
Siv och Camilla Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: