Qoola Qvinnor blue logo 2

Pingh Management AB

Sverige Körsbärsvägen 4A 146 48 Tullinge

Details

Vi kan alla behöva hjälp ibland när vi inte mår så bra eller är stressade för att vi har för mycket runt omkring oss. Jag vägleder i den personliga situationen och i att få struktur på arbetet, med förhoppningen att du slipper bli utmattad. Jag hjälper även dig som varit utmattad att ta dig tillbaka till livet och arbetet.  

Jag hjälper också småföretagare att planera sin verksamhet - både långsiktigt och detaljerat för varje dag. Då är det workshops i grupp eller för enskilda företagare.

Jag arbetar även med dokumentation och information av olika slag och då språkgranskar, korrekturläser och strukturerar jag efter önskemål. Det kan vara styrande dokument som processhandböcker, policyer, riktlinjer, utbildningsmaterial, manualer och även formulär och mallar. Jag kan också hjälpa till med verktyg för att förenkla dokumentationsprocessen - exempelvis mallar, formulär och checklistor - vilket också gör dokumentationsprocessen hållbar.

Jag har drivit Pingh Management sedan 2006, från början som projektledare. Mina kunder har bland annat varit Vattenfall, Rikspolisstyrelsen, Naturvårdsverket, SOS Alarm och för närvarande bland annat Täby Friskola.

Inger Holegård
inger@pingh.se
0735706725

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: