Qoola Qvinnor blue logo 2

Sylvia Lidén Nordlund Författare

Sverige Skånegatan 35B, 412 52 Göteborg

Details

Under 2016 blev jag publicerad i två novellantologier; "Älskanoveller - 30 nyanser av saknad", Ordberoende förlag och "Över en vinterfika", Ariton förlag.
Under 2017 är jag för närvarande antagen till Aritons antologi "Över en vårfika" som har Göteborgsrelease i april. Eventuellt blir det fler antologier under året.
Hösten 2017 kommer min debutroman, första delen i en trilogi. Den handlar om Mias liv, ett vanligt liv men samtidigt ett liv som behöver förändras. Hennes ambitioner som förskollärare har gjort att hon kommit på kant med en äldre kollega som utsätter henne för försåtlig mobbning och utfrysning. Prövningarna tvingar Mia att stanna upp och se över allt som hon tror att hon måste. Serena, väninnan och ljuspunkten, ger henne en matlagningskurs och en bok i present. Ola som Mia möter på kursen liksom visdomsorden hon hittar i boken blir ögonöppnare som för henne till en punkt där det inte finns någon återvändo till hennes gamla jag. 

Förutom skrivandet driver jag företaget Amadora, med fokus på relationer och samtal. Mer om Amadoras tjänster finns på min hemsida.

Sylvia Lidén Nordlund
sylvia@sylvialidennordlund.se
0703 194940

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare
Qoola Qvinnor 
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige