qoola qvinnor rosa logo

Succé för Framgångsresan 2015 - över 100 affärskvinnor nätverkade i Opatija

IMG 3364 webb 1200 pxl
foto: Jini Sofia Lee

Nyss hemkommen från en fantastiskt inspirerande Framgångsresa med över 100 deltagare kan jag sammanfatta veckan och nöjt konstatera att vi ännu en gång motsvarat allas förväntningar. Och det med råge! Framgångsresan 2015 blev succé!


framgångsresan foto gunnel thunström
Foto: Gunnel Thunström

Måndag 31/8 2015
Vi rivstartade med ett soligt och varmt informations- och välkomstmöte på Hotel Royals terass. Därefter bjöds 3 businessföredrag och 3 hälsoföredrag, uppfriskande zumba- och yogapass på eftermiddagen. Kvällen avslutades med ett fartfyllt cocktailparty med sång och musik av Anita Milding, konsertpianist vid flygeln.

cocktailparty

Foto: Jini Sofia Lee

Kvällen avslutades med ett fartfyllt cocktailparty med sång och musik av Anita Milding, konsertpianist vid flygeln.föredrag framgångsresan kroatien qoola qvinnor

Foto: Siv Thuresdotter

Tisdag 1/9 2015

Joggingrunda och yogapass erbjöds för den som ville starta dagen med motionspass. Därefter bjöds 6 st föredrag med fokus på att lyfta ditt företag till nästa nivå samt i parallellt konferensrum bjöds på 6 st. föredrag med fokus på personlig utveckling och hälsa.

kroatien affärsnätverk konferens seminarium ajla timbrant qoolaqvinnor
Foto: Siv Thuresdotter

Ajla Timbrant, THA Professional Accounting AB, höll ett intressant föredrag om kvinnors förutsättningar för företagande i Europa, där både kroatiska och bosniska affärskvinnor gästade oss, som var mycket intressant och givande.


modevisning kroatien qoolaqvinnor affärsmässa business
Foto: Siv Thuresdotter

Eftermiddagen avslutades med Affärsmässa med 30 utställare och en fartfylld modeshow med över 40 mannekänger i fantastiskt coola outfits på vår catwalk. Jublet visste inga gränser - oj vad roligt vi hade!


Onsdag 2/9 2015
Vi startade med mindfulnessvandring och yoga vid havet. Totalt 11 föredrag och workshops erbjöds i våra två konferensrum och dagen avslutades med ett megastort mastermind. Det var första gången vi provade en så stor mastermindsession där vi under 90 minuter hjälpte varandra med olika problemlösningar, 7 kvinnor fick sitta i hotseat. Vi var alla mycket nöjda med resultaten och tar med oss att mastermind är ett mycket framgångsrikt sätt att affärsutveckla tillsammans!

Kvällen avslutades med “Öppen scen” där den som ville fick komma fram och dela sina reflektioner av konferensdagarna och vad Framgångsresan genererat på olika sätt. Därefter gick vi alla i samlad trupp till Lido Beach Bar resort för att fira med Celebration Dance Party i egen lounge och med DJ som spelade 70-, 80- och 90-tals musik. Alla bjöds på vår egen Qoola Qvinnor -drink och vi dansade och hade fantastiskt roligt!

Nästa morgon reste 40 Qoola Qvinnor hemåt då de valt att stanna kortvecka (sön-tor) och övriga drygt 60 QQ stannade kvar veckan ut (sön-sön) för att fortsätta nätverka och få tid till att uppleva Opatija med omnejd via olika utflykter. De som stannade kvar uttryckte alla att hel vecka var perfekt - för det var gott om tid för att smälta alla nya intryck och kunskaper man fått till sig via föreläsningarna, och det gavs goda möjligheter att lära känna sina kurskompisar ännu bättre. Så mitt tips är att du väljer hel vecka nästa år!framgångsresan kroatien qoolaqvinnor
Foto: Siv Thuresdotter

Övriga dagar fram till vår hemresa söndag 6/9 så fanns det fina utflykter att roa sig med. Opatija har ett bra utbud av fina restaruanger och många caféer. En grupp testade chokladprovning och andra drog upp till bergen och besökte en inhemsk restaurang som var otroligt mysig. Ett 20-tal deltagare tog en mysig dagstrip med båt med stop längs fina stränder och lunch i mysig by. Några med mig tog en guidad rundtur i Opatija och Rijeka som avslutades med shopping på gallerian Tower Center utanför Rijeka.


qoola qvinnor kroatien Nova tv framgångsresan

Qoola Qvinnor gjorde stort intryck i Opatija, och både tidningar och TV hörde av sig och ville intervjua oss. Här kan du se inslag från Kroatisk television Nova TV som ställde frågor till mig, Siv Thuresdotter, och Ajla Timbrant om varför vi valt att lägga Framgångsresan i Opatija och om vi var nöjda och planerade att återkomma igen nästa år. Mitt svar är givet. Självklart vi är nöjda och vi kommer tillbaka nästa år igen!


Tusen tack till hela vårt grymma team av föreläsare och intstruktörer i dagarna tre! Ni är bäst! Och tack till våra över 100 deltagare - tillsammans har vi skapat ännu en fantastisk framgångsresa som genererar så mycket för så många - på så många olika sätt!


Extra stort tack till vår ambitiösa fotograf Jini Sofia Lee! Vi är alla enormt imponerade av den energi och glädje som Jini Sofia delar med sig genom sitt arbete! Och vilka grymma bilder - jag är oerhört nöjd!

11988480 1153864717960544 3915995871705746329 n


Ett extra tack till er alla som hörsammat kära Lullan Backmans insamling det oerhört vackra armbandet som jag fick ta emot när vi avslutade konferensen! Tack Lullan!

Ps. Vill du redan nu boka och reservera din plats för nästa Framgångsresa? Jag har redan fått ett preliminärt avresedatum av Scandjet och kommer att gå ut med ett anmälningsformulär inom kort, där du kan fylla i om du vill bli med.

 

Välkommen att fylla i din intresseanmälan för att delta på Framgångsresan 2016 - klicka här!

Välkommen att gå med i vår grupp där vi nätverkar och lär känna varandra inför resan: QQ Resor Business & Pleasure på Facebook!2015-09-09

Vid tangenterna:
Siv Thuresdotter
grundare Qoola Qvinnor

Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare
Qoola Qvinnor 
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige