Qoola Qvinnor blue logo 2

Curves Tumba

Sverige Dalvägen 19, 147 33 Tumba

Details

(Grödinge Hälsokraft AB äger franchising licensen för Curves i Tumba) 30 minuters träning för kvinnor i alla åldrar.

Curves erbjuder ett komplett tränings och viktkontrolls program som är snabbt säker och roligt. Träningen, styrka och kondition, bedrivs med hjälp av hydraliska maskiner i en cirkel. Genom att bygga styrka och kondition så värnar vi om vår hälsa. Vårt kostprogram, Curves Complete, erbjuder en helhetslösning som är hållbar.

Curves vänder sig till kvinnor i alla åldrar. Vi brukar börja med en fitnessprofil där vi berättar om träningen och sätter personliga mål. Det personliga mötet är viktigt för oss, vi erbjuder våra medlemmar månadsuppföljning i deras medlemskap. Vi har också ett socialt engamang i vår närmiljö, som tex Rosa månad i oktober.

Curves, som kommer ursprunligen från Texas, finns spritt över hela världen. Ett koncept som lockar mer än 4 miljoner kvinnor världen över. Den första Curves klubben öppnade 1992. I USA bedriver Curves forskning inom träning och kost.

Det är Härligt att vara på Curves!

Erbjuder: Styrkan Att Överraska Dig Själv

Sussie Björklund
sussie.bjoerklund@hotmail.com
0707-7319720

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: