Qoola Qvinnor blue logo 2

Inkubator Öst

Sverige Malmgatan 5 602 23 Norrköping

Details

Inkubator Öst är ett konsultföretag som utför uppdrag i hela Sverige. Jag som driver företaget heter Ann Dohse och har varit egen företagare sedan 1995 och har genom tidens gång erövrat både kunskaper och erfarenheter gällande att driva eget.

I företagets affärsidé ingår professionella helhetslösningar där det erbjuds högsta kvalitet och en förstklassig service i genomförandet av kunduppdragen. I företaget arbetar jag som utställningsarrangör, eventfixare, korsordsskapare, hemsidesnickrare, studiematerialförfattare, föreläsare, rådgivare.

I många år har jag haft en dröm om att få skapa ett museum där svenska uppfinnare är representerade. Intresset för uppfinningar har funnits inom mig sedan lång tid tillbaka. Problemlösningar i vardagen liksom världsomvälvande innovationer är lika betydelsefulla. Jag tycker att det känns viktigt att vi kastar ljus på våra svenska uppfinnare som har levt och på dem som lever idag.

Vi har all anledning att sträcka på oss och vara stolta över vår innovationshistoria. Våra barn och ungdomar är enorma tillgångar som behöver få näring och inspirationsmöjligheter. Ett museum som visar upp alla våra uppfinningar ger tillfälle till problemlösande tankebanor som i sin tur kan generera nya idéer hos framtida innovatörer.

Jag bildade Föreningen Svenskt UppfinnareMuseum, i december 2006, som en grundsten till ett kommande museum och jag hoppas så innerligt att denna dröm ska bli till verklighet.

Ann Dohse Beteendevetare och fil.kand i pedagogik
Ägare av Inkubator Öst samt Ordförande i Föreningen Svenskt UppfinnareMuseum

Ann Dohse
ann.dohse@inkubatorost.se
011-66112

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: