Qoola Qvinnor blue logo 2

Trygg Kompetens

Sverige Sommarvägen 3 142 52 Skogås

Details

Trygg Kompetens har personal med en stor erfarenhet och som arbetar för att de vill, inte för att de måste! Det finns de som har för lite tid och det finns de som har gott om tid. Vi sammanför er – det ger mer livskvalitet för alla – enkelt och genialt!

Oavsett ifall det är hushållsnära tjänster som till exempel städning, trädgårdsarbete, fastighetsservice eller kanske företagsservice som ni är i behov av. Så är det en fröjd att se den långvariga erfarenhet som vår personal har, komma till nytta för både privatpersoner och företag.

Vi hjälper både privatkunder, företag samt Brf.

Det kan vara som privatperson, bostadsrättsförening eller kanske som företag som du behöver tillgång till erfarna och kunskapsrika människor för enstaka eller återkommande arbeten, under kort eller lång tid. Oavsett vilka tjänster det än gäller, så är vårt mål att alltid leverera kvalité. Vi erbjuder låga kostnader och noggrannhet av en pålitlig  person för att frigöra tid för er. Har du funderingar eller vill boka våra tjänster så är du välkommen att kontakta oss på Trygg Kompetens i Stockholm antingen via mailformuläret på vår sajt eller via telefon.

 

Monica Thörnqvist
Monica.thornqvist@hotmail.com
0709 599 099

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: