Qoola Qvinnor blue logo 2

Kidz education Uppsala AB

Sverige 75267 Uppsala

Details

Anett Lindkvist är ägare och VD för Kidz education förskolor. Anett har en gedigen bakgrund inom förskolevärlden. Att påverka och förbättra förskoleverksamheten motiverade henne att starta upp sin första fristående förskola för 7 år sedan. Idag driver hon tre förskolor inom Kidz education:

  • Gamla Uppsala förskola
  • Fyrisåns förskola
  • Malma backe förskola

Nyfikenhet, gemenskap och glädje
Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Ditt barns unika förutsättningar får komma till sin rätt. Vår verksamhet präglas av delaktighet och en tillåtande miljö där alla får höras och komma till tals, personal såväl som barn. Ditt barns intressen och utveckling ligger till grund för vår pedagogiska verksamhet. Vi eftersträvar en glad, positiv och nyfiken arbetsmiljö för barn och pedagoger. Såväl vuxna som barn mår bra av en lustfylld och glädjefull omgivning.

Samhällsansvar:
Vi tar ett samhällsansvar både socialt, etiskt, ekonomiskt och miljömässigt.

Idé:
Kidz education AB bygger tillsammans med föräldrar, medarbetare och barn en kreativ, utvecklande och hälsosam förskolemiljö.

Vision:
Med glädje och engagemang skapar vi framtidens förskola.

Anett Lindkvist
anett.lindkvist@kidzeducation.se
0709-302327

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: