Qoola Qvinnor blue logo 2

4 LIFE Consulting AB

Sverige Östravallgatan 28, Varberg

Details

Är du trött på att inte ha tillräckligt med tid, energi eller pengar till att göra det du vill? Känner du att dina relationer börjar vara trista och att något håller dig tillbaka från att göra det du verkligen vill göra?

4 Life är ett utbildningsföretag hjälper människor att upptäcka sin drivkraft, vilja och livsprojekt. Vi inspirerar människor att börja bygga sitt liv istället för att bara leva från dag till dag och istället skapa mer rikedom i områdena hälsa, relationer, karriär och mentalt välbefinnande.

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och professionella verktyg för ett personligt ledarskap med mer medvetenhet tydligare och attraktivare mål och skapar kraftfulla handlingsplaner.

Genom att kombinera utbildning och coachning ger vi dig förståelsen för hur människan kommunicerar, hur du kan läsa av, lyssna in och känna efter, på vilket sätt du bäst kan bemöta och nå fram till dina medmänniskor och därmed bli en bättre ledare. I ditt liv och tillsammans med andra, som jag leder mig själv leder jag andra.När du utvecklar din egen kommunikation och bli en bättre på att leda dig själv och andra?Vill du må och fungera bättre, skapa en bättre självkänsla, ta kontroll över dina känslor och kommunicera på ett bättre sätt?

Med ett strakt inre blir du mer medveten om hur du tar aktiva beslut hur du tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av din verklighet kommer att se ut. Grunden i ett bra personligt ledarskap handlar om att ha tränat dina personliga egenskaper för att kunna möta livets alla möjligheter och utmaningar.

Många ledarskapsutbildningar fokuserar på hur du ska leda andra människor och egentligen börjar det med dig själv.Först när jag är bra på att leda mig själv blir jag bra på att leda andra, och då kan jag ta ansvar och fatta beslut baserat på hur jag agerar istället för reagerar i givna situationer.

Kontakta oss för mer information om hur du med hjälp av våra flexibla och personligt anpassade utbildningar i kombination med effektiva verktyg och coaching kan skapa helt nya resultat med mer tid, mer pengar mer energi. Med kärleksfulla och upplyftande relationer skapar du mer livskvalitet, frihet och glädje både i ditt privatliv och i ditt yrkesliv.

Camilla Gyllensvan 
4 LIFE Consulting AB


Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare
Qoola Qvinnor 
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige