Qoola Qvinnor blue logo 2

Varmt välkommen

Siv Profil Foto Jini sofia 900x900pxl 

 

2009 startade jag bloggen Qoola Qvinnor i syfte att lyfta fram kvinnliga förebilder, entreprenörer och företagare. Efterfrågan kom ganska snart att vi skulle ses IRL (In-real-life) och ur dessa träffar kom idéen om att skapa ett affärsnätverk som erbjuder kontaktskapande mötesplatser både på webben såväl som på olika platser runt om i landet.

Mycket har hänt sedan dess. Idag driver jag Qoola Qvinnor Business på heltid och skapar event och mötesplatser för kvinnor som driver eget - eller är på gång att start företag. Regelbundna träffar arrangeras på orter som Stockholm, Södertälje, Nyköping, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

Vi är ca 30 000 aktiva i våra grupper på sociala webben, och de senaste 3 åren har över 500 kvinnor deltagit på vår årliga konferensresa till Kroatien. Företagarkvinnor ansluter sig till Qoola Qvinnors Businessportal som består av lokala, nationella och internationella nätverksgrupper som ses regelbundet. 

Läs gärna DN:s artikel om Qoola Qvinnor Business (publicerat den 11/10 2016) där vårt arbete med affärsnätverket uppmärksammas - klicka här.
 

Let it Shine,

Siv Thuresdotter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: