Qoola Qvinnor blue logo 2

Hälsoklivet

Details

Jag heter Anette Kumlin och är inspirationscoach med specialisering inom livs- och karriärcoaching och personlig utveckling. Jag hjälper företag och individer att förebygga och behålla en psykosocial hälsa på arbetsplatsen och i livet genom att coacha och utbilda individer i personlig utveckling.
 
Resultatet blir en mer hälsosam, motiverad och utvecklande personal/individ, färre sjukskrivningar, mindre kostnader och attraktiva företag. Det som är viktigt för mig är att lyssna och utgå från företagets/individens förutsättning så  att denne känner trygghet och träffar mig utan pekpinnar. 

Jag har 19 års erfarenhet från Arbetsförmedlingen (Af) varav 10 år med rehabilitering i samverkan med försäkringskassan. Jag ville gå mer mot det friska och ändå ta med mig erfarenheterna från Af så jag utbildade mig till certifierad coach och stress- och friskvårdsterapeut. 
 
Att jobba med olika människor är väldigt spännande. Jag ville veta mer kring beteenden och kommunikation så jag certifierade mig i Exended Disc – ett verktyg som ger en förståelse för sina egna och andras beteenden, hur vi reagerar i olika situationer och hur vi kan utvecklas genom att se våra drivkrafter, motivationsfaktorer, starka sidor och utvecklingssidor.
 
ERBJUDANDE
För dig som är medlem i Qoola Qvinnor ger jag dig 20 % på Extended Disc vilket innehåller en test via internet och en genomgång av resultatet ca 1 – 1,5 tim. 
 
 
Välkommen att höra av dig!
 
Vänliga hälsningar,
Anette 

Anette Kumlin
info@halsoklivet.se
073-2281088

Key Info

Features

Location:


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: