Qoola Qvinnor blue logo 2

Märta-Stina Eriksson - Personalutvecklare & mentor

Sverige Fabriksgatan 5 E 903 31 Umeå

Details

Märta-Stina Eriksson heter jag som driver firman och är den som fungerar som personalutvecklare, inspiratör, coach och mentor.  

Jag har genom åren haft olika arbetsledande befattningar i en stor koncern med egen underställd personal – bl.a som kontorschef, försäljningschef och regionchef. Jag har också arbetat som personalman i koncernen med hela landet som arbetsyta. Likaså var jag under en tid projektledare i ett koncernledningsprojekt. Har också arbetat som läkarrekryterare inom primärvårdsledningen. Jag har även under ett antal år verkat som coach i ett av de största bemanningsföretagen i branschen. 

Mina arbeten har gett mig erfarenhet och kunskap om:
Ledarskap, personalutveckling, handledning/mentorskap, jobbcoachning, chefscoachning, svåra samtal, konflikter, omplaceringsärenden, planeringssamtal, rekryteringar och anställningsintervjuer med personbedömningar, outplacement, kommunikation och samspel människor emellan, projektledning och försäljning.

Märta-Stina Eriksson
marta.stina.eriksson@telia.com
0703705503

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: