Qoola Qvinnor blue logo 2

Peelitoff

Details

Jag är Livsdesigner, Par-utvecklare och Digital Nomad. Det betyder att jag livnär mig på nätet och bor var jag vill. De senaste 13 åren har jag och min familj bott i bla Thailand och Grekland. Just nu bor jag på Rhodos.
Jag hjälper andra småföretagare att ta steget och designa sitt liv så att de kan vara fullt ut fria och ex kunna bo utomlands, eller kunna styra mer över sin vardag. Med de tekniska möjligheter som finns kan de flesta ta steget och livnära sig på nätet. Vad sägs tex om att jag har coachat personliga tränare, coacher, föreläsare, kursledare, förskolelärare, tekniska designers och sjukgymnaster till att försörja sig på nätet! Jag arbetar med e-program, Skype-coaching och webinars. Som par-terapeut arbetar jag både med par och singlar till en ökad relationsinsikt, mer glädje och intimitet. 

Du kan följa min blogg och få en gratis mailserie som heter "5 vägar till ett exceptionellt liv" om du prenumererar på min sida: www.peelitoff.net Jag arrangerar också Digital Nomad Camps i Grekland och Thailand samt har Yogaresor med Malin Berghagen och Mindfulnessretreats. 
Kika gärna på inslaget i Nyhetsmorgon där jag berättar om livet som Digital Nomad: TV4Play.se/program/nyhetsmorgon

Camilla Lebert Hirvi
camilla@peelitoff.net

Key Info

Features

Location:


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: