Qoola Qvinnor blue logo 2

Nyrups Osteria och Nyrups Naturhotell

Sverige Höör

Details

Nyrups Osteria
Vi erbjuder ostpromenader och ostprovningar för bokade grupper. De passar utmärkt till exempelvis familjedagar, kickoffer, personalaktiviteter eller helt enkelt för en riktigt bra dag med vännerna! Våra promenader utgår från gården och vi promenerar ut i Nyrups vackra natur. Alternativt kan provning ske inomhus i vårt ombyggda hönshus på gården.
Se webbsida: www.naturhotell.se

Nyrups Naturhotell
Vi vill skapa en upplevelse av naturen med människan som bas. Nyrups Naturhotell är en plats för samling, reflektion och gemensamma upplevelser. Här finns varken el, rinnande vatten, centralvärme eller internetuppkoppling. Vi erbjuder istället lugn, gemenskap och närvaro.

Naturnära. På riktigt. Alltså inte med jämnt inomhusklimat, torr inomhusluft, vattentoaletter, diskmaskin och varmvatten. Men vi lovar att ni får en äkta gemensam upplevelse! Nyrups Naturhotell ägs och utvecklas av Cecilia Timner, Nyrups Osteria och Camilla Jönsson, Robusta AB.
Se webbsida: www.naturhotell.se

 Cecilia Timner
cecilia@nyrup.nu
0709-936000

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: