Qoola Qvinnor blue logo 2

Lika Media

Sverige Ystad

Details

LiKa Media är ett företag som skapar mobila appar till småföretagare. I dagens mobila samhälle borde alla företag ha en app men de anser sig ofta inte ha råd. Det är där jag kommer in i bilden. Mina priser och betalningsmöjligheter ger alla företagare möjligheten att skaffa sig en app.

Med en app kan man nå kunden direkt i mobilen. Om du vill förmedla ett erbjudande tex kan du med två enkla steg skicka ut ett Push-Meddelande till alla mobiler som har laddat ner appen. Detta gör att man får laser riktad marknadsföring oavsett om man driver en salong, ska ge ut en ny bok eller bara vill påminna kunden om att du existerar. Ett annat exempel kan vara salongsverksamheter, tex frisörsalonger. Frisören får ett återbud och kan då genast skicka ut en notis till sina kunder om att det finns en ledig tid. Kunder ringer in och vill boka men det är bara en som kan få tiden. Detta öppnar upp till nya bokningar för övriga kunder som ej hann boka den lediga tiden.

Appar utesluter inte andra möjligheter att synas som hemsidor och sociala medier utan det kompletterar. Du har en möjlighet att nå ytterligare en marknad med ditt budskap.

Linda Karlsson
Linda@LiKaMedia.com
0739-802929

Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: