Qoola Qvinnor blue logo 2

Hemsideverkstaden

Sverige 51168 Hyssna

Details

Det är min starka övertygelse att alla företag bör ha ett ”hem” på internet!

Oavsett storlek på företaget så tror jag att man behöver ett ”skyltfönster” på internet. En hemsida behöver inte vara så avancerad, och en stilren hemsida med en profil som passar företagets övriga grafiska profil hjälper ett företag att få ut sitt budskap.

hemsideverkstaden.se kan hjälpa dig att synas på nätet!

Jag kan erbjuda dig en komplett lösning med domän, webbhotell och en mer eller mindre avancerad webbplats. Efter ett startpaket väljer du själv om du vill ha hjälp med regelbunden uppdatering eller sköta detta själv efter utbildning.

Bakom hemsideverkstaden.se…

Står jag, Veronika Berg. Och jag står här med en dröm som blivit sann! För ca 20 år sedan ville jag gå en utbildning i just hemsideprogrammering, för att kunna jobba med detta. Tyvärr var detta en dyr utbildning, jag hade ingen möjlighet att lösa finansieringen och drömmen haltade.
Nu har jag, efter att ha byggt hemsidor och butiker för egen räkning samt hjälpt andra företag och föreningar igång, bestämt mig för att drömmen faktiskt ska bli sann.

Det finns egentligen ingenting jag kan erbjuda dig som du inte själv kan lära dig, men för att du ska kunna koncentrera dig på ditt företagande och det du brinner för, så kan du anlita mig för att hjälpa dig med något som jag brinner för!

Veronika Berg


Key Info

Features

Location: Sverige


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: