Qoola Qvinnor blue logo 2

InfoMediaTech AB

Details

Om oss

Vi har vår verksamhet baserad i det spännande och innovativa området runt Malmö och Södra Sverige, men vi jobbar gärna med uppdrag på andra ställen i Sverige och i världen.

Vi hjälper företag och organisationer att skapa ökade förutsättningar, att öka sin försäljning och stärka sitt varumärken genom större insikt och kunskap med exempelvis en strategiskt upplagd utvecklingsplan inom media, information och kommunikation. InfoMediaTech hjälper er att skapa affärsstödjande information och kommunikation.Vi tar även på oss att producera och stödja er inom PR, event-, webb- och reklambyråjobb. Med analys och strategier i grunden skapar vi tillsammans med er ett starkt företag med människor som brinner för sina arbetsuppgifter. Med kunskap om hur dina kunder använder sig av dina kanaler.Vi brinner för att bygga broar mellan information och kommunikation via smart media

Karin Ohlsén
karin.ohlsen@infomediatech.com
0707- 10 90 00

Key Info

Features

Location:


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare/vd
Qoola Qvinnor Business  - affärsnätverk i Sverige och Spanien
Firma Qoola Qvinnor Business/godkänd för F-skatt
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige

Qoola Qvinnor Business är ett av Sveriges största affärsnätverk, vi samverkar via digitala mötesplatser och event. Möt oss på sociala webben: