Qoola Qvinnor blue logo 2

Möt Eva Berlander, parterapeut, författare och entreprenör som ställer ut på Bokmässan 2015

eva berlander foto

Mellan Italien och USA mellanlandar Eva Berlander, Svenska Imagoinstitutet, hemma i Sverige på Bokmässan. Eva Berlander är en omtyckt, erfaren och kunnig parterapeut, författare och entreprenör. På Svenska Imagoinstitutet har hon haft möjlighet att sitta på första parkett när par och tusentals individer utvecklats till att leva istället för att överleva. Hon är författare till flertalet böcker, varav hennes signatur bok ”Att leva istället för att överleva” går att köpa till specialpris på Bokmässan. 

Läs mer

Kristina Bähr, författare till boken ”Hjärnan i skolan – möt barnen där de är” och förläggare på Exist Publishing ställer ut på Bokmässan

kristina bähr 600 pxl

Kristina Bähr, barnläkare och handledare, Exist Publishing 
Kristina Bähr, författare till boken ”Hjärnan i skolan – möt barnen där de är” och förläggare på Exist Publishing ställer ut på bokmässan. 
Boken är utgiven 2015 och riktar sig till lärare men passar även föräldrar till växande barn, då boken förklarar hur barnens hjärna mognar succesivt och hur det påverkar hur de lär sig och interagerar med sin omvärld. 

Läs mer

Annica C. Törneryd förverkligar sin bokdröm!

annica törneryd


Annica C. Törneryd

Författare. Föreläsare. Framgångscoach.

 

Annica är stolt Göteborgare men bosatt i Luxemburg med sina tre barn. Hon blev ensamstående mamma när äldsta barnet bara var 2 år. Efter mer än tio år som anställd på Europaparlamentet, i samband med en brutal kollaps och utbrändhet, bestämde hon sig för att byta väg i livet och sysselsätta sig med det hon brinner för. Hon är utbildad coach och har startat företaget ACT2exceed. Hon arbetar främst med kvinnor som bestämt sig för att göra en dröm till verklighet och lyckas med det som gör dem lyckliga!

Läs mer

En ledarskapskonsults bekännelser - om konsten att leda sig själv

nordensson

Ann-Charlotte E Nordenson, Organisationskonsult och författare till boken ”En ledarskapskonsults bekännelser” - om konsten att leda sig själv. Boken är utgiven i eget förlag – Nordresurs.ab

Ann-Charlottes tes är att vi behöver hitta stabilitet i oss själva i ett allt mer oförutsägbart samhälle. Vi behöver inte fler nya lösningar utan snarare mer trygghet och stabilitet. Att komma i kontakt med sig själv och bli större på insidan och på det sättet kunna leda sig själv på den väg som du själv vill vandra.

Läs mer

  • 1
  • 2


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare
Qoola Qvinnor 
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige